follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie birouri
  home     Servicii curatenie   Curatenie birouri

Curatenie birouri

Obtineti cel mai bun pret pentru curatenie birouri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     

PRIOTIB SRL

  Actualizat (azi)
curatenie birouri (VALCEA)
Firma de curatenie S.C. PRIOTIB S.R.L. a aparut ca raspuns la cererea crescanda de servicii profesionale de curatenie pe piata din..
0770 *** ***Click aici!
curatenie de birouri (BIHOR)
Oficial suntem Socapex SRL-D, dar clientii ne stiu Apex Clean. O firma cu capital privat, care isi desfasoara activitatea in domeniul..
0755 *** ***Click aici!
curatenie birouri bucuresti (BUCURESTI)
Vizaclean ofera servicii de # curatenie de intretinere # curatenie generala # curatenie dupa constructor # curatenie dupa/inainte de petrecere # curatare mochete, covoare, tapiserii, perdele #..
0768 *** ***Click aici!
curatenie birouri (BUCURESTI)
Societatea comerciala CURATENIE BEC SRL vine in intimpinarea clientilor cu o gama variata de servicii curatenie preturile noastre sint cu mult..
0771 *** ***Click aici!
curatenie birouri (CLUJ)
Vă oferim o gamă largă şi completă de servicii şi consultanţă in domeniile: 1. Accesare fonduri europene 2. ..
0726 *** ***Click aici!
curatenie birouri (BUCURESTI)
SC Inter Cleaning RO-GER SRL s-a constituit in anul 2001 prin aportul asociatilor: Nicola Claudiu si Fischer Rudiger. Obiectul de activitate..
0722 *** ***Click aici!
curatenie birouri (GALATI)
Clean Panda este prima companie de curățenie care oferă servicii complete pentru casa si afacerea ta. Știm că domiciliul și familia..
0753 *** ***Click aici!
curatenie birouri (GORJ)
Prestam servicii de curatenie la sedii de firme, la cabinete medicale, la institutii publice, asociatii de proprietari dar si la case,..
0765 *** ***Click aici!
curatenie birouri (CLUJ)
Servicii de curatenie profesionale in Cluj la cele mai mici preturi in apartamente, case, vile, banci, institurii, sedii firme, spatii comerciale,..
0744 *** ***Click aici!
curatenie birouri (BACAU)
SC MIDD MASTER DETAIL Vă oferă o gama larga de prestari servicii de curățenie, servicii adaptate nevoilor și cerințelor..
0741 *** ***Click aici!
curatenie birouri (BACAU)
Perla Clean efectueaza servicii de curatenie civila si industriala la cele mai inalte standarde din domeniu in Bacau si imprejurimi. Firma..
0787 *** ***Click aici!
curatenie birouri (CLUJ)
Suntem specializati in curatenia de intretinere a birourilor, gradinitelor, scolilor, asociatilor de proprietari, agentilor economici privati si publici. Va oferim curatenie..
0742 *** ***Click aici!
curatenie birouri (TIMIS)
Monex Group ofera rapid si eficient servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere si curatenie dupa constructor. Asiguram servicii de curatenie..
0740 *** ***Click aici!
curatenie birouri (BOTOSANI)
Suntem cea mai buna solutie cand vine vorba de curatenie . Dispunem de o echipa tanara, eficienta care presteaza serviciile de..
0726 *** ***Click aici!
curatenie birouri (CLUJ)
Serviciile oferite de compania noastra in domeniul alpinismului utilitar cuprinde: montaje publicitare; curatenie dupa constructor in zone accesibile doar din coarda;..
0770 *** ***Click aici!
curatenie birouri (BUCURESTI)
Piontani Services este o firma de curatenie cu servicii de curatenie profesionale adresate companiilor din Bucuresti si Ilfov. Serviciile de curatenie..
0762 *** ***Click aici!
curatenie birouri (TIMIS)
Infiintata in 2004, se ocupa cu prestarea serviciilor de curatenie, caen 8121 - servicii de curatenie . Firma are capacitatea de..
0726 *** ***Click aici!
curatenie birouri brasov (BRASOV)
Firma noastră oferă soluţii ideale pentru probleme legate de curăţenia locuinţelor, scărilor de bloc, birourilor, dar şi a interiorului maşinii dumneavoastră...
0740 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie