follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie birouri
  home     Servicii curatenie   Curatenie birouri

Curatenie birouri

Obtineti cel mai bun pret pentru curatenie birouri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curatenie intretinere birouri, curatenie birouri hunedoara (HUNEDOARA)
Societatea nostra ofera servicii de curatenie si intretinere cladiri, birouri, spatii comerciale, showroom, apartamente, case, vile pe baza de contract si..
0744 *** ***Click aici!
curatenie birouri bucuresti, curatenie birouri (BUCURESTI)
Servicii de curatenie si menaj pentru birouri, spatii comerciale (hale, mall-uri, spitale, hoteluri, etc) si locuinte particulare. principalele tipuri de servicii:..
0727 *** ***Click aici!
curatenie birouri, curatenie birouri resita (CARAS-SEVERIN)
Societate specializata in curatenie, executam curatenie GENELALA si INTRETINERE pentru persoane fizice si juridice. (Birouri, spatii comerciale, apartamente, vile, hale industriale)...
0746 *** ***Click aici!
curatenie birouri neamt (NEAMT)
Firma noastra va ofera servicii de curatenie in birouri, spatii comerciale, spatii de locuit, curatenie dupa amenajari interioare, curatenie dupa constructor,..
0746 *** ***Click aici!
curatenie birouri bucuresti (BUCURESTI)
Oferim serivii complete curatenie acasa sau la birou, dupa constructor sau de intretinere, oferte si abonamente super avantajoase, disponibilitate 24h/24; executam finisaje..
0723 *** ***Click aici!
curatenie birouri bucuresti (BUCURESTI)
House garden group ofera servicii profesionale de curatenie si intretinere folosind atat solutii si detergenti cat si echipamente profesionale de..
0723 *** ***Click aici!
curatenie birouri (VALCEA)
Societatea indigo srl, prin serviciile speciale go! va scapa de grijile zilnice!!! shopping go! livrari la domiciliu, cleaning go! curatenie la..
0762 *** ***Click aici!
curatenie cladiri birouri (BUCURESTI)
Gls ambient srl este o companie specializata in servicii de curatenie si intretinere profesionale pentru locuinte, magazine, hoteluri, sali de conferinta,..
0318 *** ***Click aici!
curatenie birouri bucuresti (BUCURESTI)
Desi suntem noi aparuti pe piata de domeniu avem cateva atuuri importante: ne caracterizeaza profesionalismul, rabdarea, atentia pentru detalii si tenacitatea...
0724 *** ***Click aici!
curatenie birouri tulcea (TULCEA)
Sckapa cetal srl este o societate specializata in servici de curatenie profesionale pentru, instituti, hoteluri, birouri, magazine, cabinete medicale, sedi de..
0748 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Intretinerea curateniei in spatii de birouri, unitati bancare, case particulare, lucru la inaltime si alpinism utilitar. servicii de curatenie si alpinism..
0729 *** ***Click aici!
curatenie birouri bucuresti (BUCURESTI)
Geniali clean este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru orice tip de locatii, domestice sau industriale,..
0765 *** ***Click aici!
curatenie birouri bucuresti (BUCURESTI)
Oferim urmatoarele servicii de curatenie: curatenie apartamente si vile, curatenie birouri si spatii comerciale, sedii firma ,cabinete medicale, ambasade, sedii banca,..
0722 *** ***Click aici!
curatenie birouri (BUCURESTI)
Utilizam echipamente profesionale de ultima generatie, cele mai bune solutii, substante biodegradabile, totul conform cu normele uniunii europene; oamenii nostri, care..
0727 *** ***Click aici!
curatenie birouri timisoara (TIMIS)
Oferim servicii de curatenie pentru birouri,curatenie vile,curatenie apartamente, curatenie firme, institutii din timisoara...
0744 *** ***Click aici!
curatenie generala birouri (IASI)
Gama de servicii de curatenie, oferita cu promptitudine si profesionalism de clean mc serv, acopera toate aspectele care se circumscriu activitatilor..
0232 *** ***Click aici!
curatenie birouri (CLUJ)
Suntem o firma de curatenie profesionala care si-a castigat renumele pe plan national datorita profesionalismului, promtitudinii si dificultatii lucrarilor executate. datorita..
0264 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie