follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie birouri » Judetul VALCEA
  home     Curatenie birouri   Judetul VALCEA

Curatenie birouri Valcea

Obtineti cel mai bun pret pentru curatenie birouri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curatenie birouri (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Societatea indigo srl, prin serviciile speciale go! va scapa de grijile zilnice!!! shopping go! livrari la domiciliu, cleaning go! curatenie la domiciliu sau birouri, moving go! mutari, relocari mobilier, bagaje, carriage go! transport usor. suntem o echipa tanara, entuziasta si dinamica, in plina dezvoltare, cu idei si metode moderne, capabila sa satisfaca cele mai pretentioase cereri. oferim solutii profesionale complete in 4 domenii..
0762 *** ***Click aici!
curatenie birouri valcea (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Ii zavoianu va ofera servicii profesionale de curatenie de intretinere, dupa constructor, ocazionale, spalat covoare, mochete, canapele, fotolii, tapiterii auto, punand in slujba clientilor nostri personal profesionist, aparatura moderna, tehnologie de lucru de ultima generatie si solutii ecologice fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra...
0742 *** ***Click aici!
curatenie birouri valcea (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Synerco service management are originea in atena, in din anul 2008 vine in ajutorul dvs si in romania. firma presteaza servicii de curatenie de cea mai buna calitate. cu produse special ecologice, cu echipament profesionale si cu o echipa de oameni foarte bine experimentati, va garantam un serviciu de calitate. nou! curatam si covoare la cele mai mici preturi, acasa la client sau..
0250 *** ***Click aici!
curatenie birouri valcea (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Curatenie generala, ocazionala sau periodica, pentru birouri, institutii, spatii comerciale si de productie, curatenie in locuinte particulare si servicii de menaj, curatenie finala dupa constructor sau reamenajare, intretinere periodica a oricarui tip de spatiu, furnizam solutii profesionale pentru igiena si curatenie conform normelor europene: dispensere hartie si sapun, uscatoare de maini, odorizante automate, precum si o gama completa de consumabile conform normelor europene,..
0723 *** ***Click aici!

PRIOTIB SRL

  Actualizat (azi)
curatenie birouri (RAMNICU VALCEA, VALCEA)
Firma de curatenie S.C. PRIOTIB S.R.L. a aparut ca raspuns la cererea crescanda de servicii profesionale de curatenie pe piata din Ramnicu Valcea. Seriozitatea, profesionalismul si flexibilitatea cu care abordam relatiile cu clientii nostri ne ajuta sa satisfacem cele mai exigente pretentii in prestarea serviciilor de curatenie...
0770 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie